Arja Aula-Matila

Toimin palvelussa projektikoordinaattorina eli koordinoin käytännön tekemistä ja huolehdin, että asiakkaat pääsevät sujuvasti mukaan palveluumme. Tapaat minut myös verkon välityksellä alkuinfon merkeissä ja myöhemmin ryhmäpäivissä kouluttajana /valmentajana. Tämän lisäksi olen mukana sidosryhmä- ja työnantajayhteistyössä sekä erilaisissa rooleissa Täsmätuki-valmennukseen liittyvän toimintamallin kehittämisessä.
Olen koulutukseltani sosiaalipsykologi /yhteiskuntatieteiden maisteri, henkilöstöjohtamisen eMBA, ammatillinen opettaja ja näyttötutkintomestari. Viimeisimmäksi suoritin yrittäjän ammattitutkinnon.

arja.aula-matila@edu.arffman.fi
+358 44 715 60 97

kyvyt ja valmiudet page elements arja (1)
kyvyt ja valmiudet Taru
Taru Hallikainen

Toimin palvelussa projektipäällikkönä ja yksilö- sekä ryhmävalmentajana. Koen, että voin valmentajan roolista käsin olemalla läsnä ja kuulemalla, auttaa sinua löytämään ratkaisuja ja uusia näkökulmia tilanteeseesi. Kun yksin miettii asioita, saattaa pysähtyä ja jumittua yhteen tai kahteen näkökulmaan. Vaikka minä ehdotan ja ideoin kanssasi, sinä päätät, mitä kohti etenet ja mitä valintoja teet. Olen työskennellyt vuosia eri rooleissa työllisyydenhoidon parissa yritysten ja työnhakijoiden kanssa – valmentajana, kouluttajana, asiantuntijana sekä ollut opinnoista valmistumisen jälkeen itsekin työnhakijana useita kertoja. Koulutukseltani olen filosofian maisteri käyttäytymistieteistä, ammatillinen opettaja ja kognitiivinen lyhytterapeutti.

taru.hallikainen@edu.arffman.fi
+358 44 715 6088

Päivi Luukkonen

Toimin palvelussa yksilö- ja ryhmävalmentajana. Valmentajana olen kannustava, helposti lähestyttävä sekä innostava. Valmennusprosessissa mietin yhdessä kanssasi osaamistasi, erilaisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia sekä olen tukena koko prosessin ajan. Minulla on monipuolista osaamista ja kokemusta työnhaun ja urasuunnitelmien tukemisesta sekä selkokielellä työskentelystä. Taustaltani olen kasvatus- ja ohjausalan ammattilainen. Viimeksi olen suorittanut työhönvalmentajan tutkinnon.

paivi.luukkonen@edu.arffman.fi
+358 44 733 1150

kyvyt ja valmiudet Päivi Luukkonen
kyvyt ja valmiudet Joni Mäkitalo
Joni Mäkitalo

Olen uraohjaaja Joni ja kanssani pääset pohtimaan tulevaisuuttasi. Uraohjauksessa otetaan ensiksi lyhyt katsaus menneisyyteen ja nykypäivään, jonka jälkeen suunnataankin katse kohti tulevaisuutta. Pyrin toimimaan peilinä ajatuksillesi, sillä uskon, että vastaukset löytyy sinulta itseltäsi. Autan sinua löytämään etsimäsi, kirkastamaan tavoitteesi sekä luomaan oman polkusi eteenpäin.

joni.makitalo@edu.arffman.fi
+358 44 715 6102

Johanna Tornberg

Toimin palvelussa yksilövalmentajana. Valmentajana kuuntelen ja kunnioitan eli kyselen paljon, mietin kanssasi erilaisia vaihtoehtoja, mutta lopulta sinä itse päätät, millä tavalla sinun on parasta edetä. Itsetuntemus sekä osaamisesi, taitojesi ja tilanteesi tunnistaminen ovat avaimia, joilla asiat alkavat avautua. 

johanna.tornberg@edu.arffman.fi
+358 44 715 6089

kyvyt ja valmiudet Johanna
kyvyt ja valmiudet Taru (1)
Johanna Granlund

Toimin palvelussa yksilö- ja ryhmävalmentajana. Olen kasapäin sydäntä omaava valmentaja, jonka valmennusprosessissa ratkaisukeskeisyys on keskiössä. Tuen ja sparraan sinua kohti tavoitettasi. Minulla on vahva kokemus pedagogisten tehtävien parissa. Valmennan asiakkaita nuorista eläkeläisiin, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista uravalmennuksiin. Taustaltani olen ratkaisukeskeinen valmentaja (Life Coach®), kasvatustieteiden maisteri ja ammatillinen opettaja. Parhaillaan opiskelen työkykykoordinaattoriksi.

johanna.granlund@edu.arffman.fi
+358 44 766 1220