Valmentajat

Arja Aula-Matila

Toimin palvelussa projektikoordinaattorina eli koordinoin käytännön tekemistä ja huolehdin, että asiakkaat pääsevät sujuvasti mukaan palveluumme. Tapaat minut myös verkon välityksellä alkuinfon merkeissä ja myöhemmin ryhmäpäivissä kouluttajana /valmentajana. Tämän lisäksi olen mukana sidosryhmä- ja työnantajayhteistyössä sekä erilaisissa rooleissa Täsmätuki-valmennukseen liittyvän toimintamallin kehittämisessä.
Olen koulutukseltani sosiaalipsykologi /yhteiskuntatieteiden maisteri, henkilöstöjohtamisen eMBA, ammatillinen opettaja ja näyttötutkintomestari. Viimeisimmäksi suoritin yrittäjän ammattitutkinnon.

arja.aula-matila@edu.arffman.fi

+358 44 715 60 97

kyvyt ja valmiudet page elements arja (1)
kyvyt ja valmiudet page elements kirsi
Kirsi Pajamäki

Toimin palvelussa yksilövalmentajana, jonka lisäksi toteutan pienryhmiä vaihtelevista teemoista. Osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen, erilaisten vaihtoehtojen miettiminen, ratkaisukeskeisyys ja positiivisuus ovat valmennustyössäni keskeisiä elementtejä. Minulla on osaamista ja kokemusta monipuolisesti työnhaun, opiskelun ja ammatillisen kuntoutuksen eri teemoista sekä palveluista. Koulutustaustani on kuntoutus- ja kasvatustieteissä, työnhaun ja urasuunnittelun parissa olen työskennellyt reilun 10 vuoden ajan.

kirsi.pajamaki@edu.arffman.fi

+358 44 901 6355

Taru Hallikainen

Toimin palvelussa valmentajana. Koen, että voin valmentajan roolista käsin olemalla läsnä ja kuulemalla, auttaa sinua löytämään ratkaisuja ja uusia näkökulmia tilanteeseesi. Kun yksin miettii asioita, saattaa pysähtyä ja jumittua yhteen tai kahteen näkökulmaan. Vaikka minä ehdotan ja ideoin kanssasi, sinä päätät, mitä kohti etenet ja mitä valintoja teet. Olen työskennellyt vuosia eri rooleissa työllisyydenhoidon parissa yritysten ja työnhakijoiden kanssa – valmentajana, kouluttajana, asiantuntijana sekä ollut opinnoista valmistumisen jälkeen itsekin työnhakijana useita kertoja. Koulutukseltani olen filosofian maisteri käyttäytymistieteistä, ammatillinen opettaja ja kognitiivinen lyhytterapeutti.

taru.hallikainen@edu.arffman.fi

+358 44 715 6088

kyvyt ja valmiudet page elements taru
kyvyt ja valmiudet Joni Mäkitalo
Joni Mäkitalo

Olen uraohjaaja Joni ja kanssani pääset pohtimaan tulevaisuuttasi. Uraohjauksessa otetaan ensiksi lyhyt katsaus menneisyyteen ja nykypäivään, jonka jälkeen suunnataankin katse kohti tulevaisuutta. Pyrin toimimaan peilinä ajatuksillesi, sillä uskon, että vastaukset löytyy sinulta itseltäsi. Autan sinua löytämään etsimäsi, kirkastamaan tavoitteesi sekä luomaan oman polkusi eteenpäin.

joni.makitalo@edu.arffman.fi

+358 44 715 6102

 

Päivi Luukkonen

Toimin palvelussa yksilö- ja ryhmävalmentajana. Valmentajana olen kannustava, helposti lähestyttävä sekä innostava. Valmennusprosessissa mietin yhdessä kanssasi osaamistasi, erilaisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia sekä olen tukena koko prosessin ajan. Minulla on monipuolista osaamista ja kokemusta työnhaun ja urasuunnitelmien tukemisesta sekä selkokielellä työskentelystä. Taustaltani olen kasvatus- ja ohjausalan ammattilainen. Viimeksi olen suorittanut työhönvalmentajan tutkinnon.

paivi.luukkonen@edu.arffman.fi

+358 44 733 1150

kyvyt ja valmiudet Päivi Luukkonen